Witgoor-VC Herentals 2-2

24 JAN 2016 | BY RWI

Witgoor ging zwak van start. Van Genechten kreeg te veel vrijheid bij een hoekschop en hij knikte de 0-1 al vroeg tegen de touwen. Vier minuten later leidde balverlies van Lemmens tot de 0-2. Opnieuw was het Van Genechten die scoorde. Kort voor rusten werd het bijna 0-3 toen opnieuw Van Genechten mocht uithalen. Gelukkig voor de thuisploeg was er een attente Burhan om de bal nog net in hoekschop te duwen. Meteen na rusten laaide de hoop weer op in het Witgoorkamp toen Schijvenaars van op de stip kon milderen. Bezoekend doelman Vervoort, ex-Witgoor, kwam overigens goed weg met slechts een gele kaart voor zijn overtreding op Grepi. Witgoor putte wel moed uit die aansluitingstreffer. Het ging drukken, maar tot echt doelgevaar kwam het niet. Het was zelfs opletten voor de bezoekende counter. Voorspoels zette Burhan nog eens aan het werk, maar die gaf geen krimp. Toen zijn collega aan de overzijde in de fout ging, tikte Van Den Dungen de 2-2 tegen de touwen. In het slot redde Vervoort nog een goede poging van de ingevallen Flamur Llapashtica zodat de 2-2 op het bord bleef.
Scheidsrechter: Ivo Briers
Doelpunten: 16’ en 20’ Van Genechten 0-1 en 0-2, 48’ Schijvenaars 1-2 (str.), 78’ Van Den Dungen 2-2.
Witgoor: Burhan, Lemmens (46’ Rijkers), K. Llapashtica, Roos, Huygens (62’ F. Llapashtica), Hoekx, Cauwenbergs, Janssen, Schijvenaars, Van Den Dungen, Grepi ( 82’ Blockx).
VC Herentals: Vervoort, De Winter, Verdonck, Spiessens, Mujadzic, De Swert (86’ Haneveer), Convalle, Bellens, Voorspoels, Van Genechten (74’ Gaukema), Krajisnic (90’ Van Dingenen).
Gele kaarten: Cauwenbergs, F. Llapashtica.