Gelijk tegen de nummer 3

7 FEB 2016 | BY RWI

Trainer Alex Janssens moest al na 15 wisselen. Grepi had in de eerste minuut al een forse kniestoot gekregen en kon niet verder voetballen. Geukens maakte daardoor zijn rentree na 2 maanden blessureleed. De aanvangsminuten waren voor de bezoekers. Van Staay moest een gevaarlijk schot van Van Dorst over de lat tikken. Witgoor brak op het half uur een eerste keer erg gevaarlijk uit e meteen stond het 1-0. Geukens vond Huygens en die zette knap voor tot bij Van den Dungen. De Nederlander draaide zich mooi vrij van zijn bewaker en schoot in de kortste hoek binnen. Witgoor kon de voorsprong niet tot aan de rust vasthouden, want op de 43’ werd het 1-1. Een hoekschop geraakte niet weg uit de zestien en Jessy Salut trapte van kort bij binnen. Geelgroen kwam kort na ruten opnieuw op voorsprong en weer was het Van den Dungen die met een achterwaartse kopbal de bezoekende doelman verraste. Lang duurde de lokale vreugde weer niet want ook Jessy Salut scoorde zijn tweede van de namiddag. Een vermijdbaar doelpunt zoals er dit seizoen al te veel aan de Hameldijk vielen. Van Staay hield GR Katelijne van de 2-3 toen hij een gevaarlijk schot van Huysmans net over de lat tikte. Witgoor kwam zelf ook dicht bij de 3-2. Opnieuw Van den Dungen toonde zich gevaarlijk, maar Beeckmans haalde de volley nog van onder lat. Huysmans zorgde van op de counter voor de 2-3 die de thuisploeg leek uit te tellen. Huygens zorgde in het slot echter nog voor de meer dan verdiende gelijkmaker. Scheidsrechter: Wouter Bongaers
Doelpunten: 34’ Van den Dungen 1-0, 43’ Jessy Salut 1-1, 52’ Van den Dungen 2-1, 55’ Jessy Salut 2-2, 74’ Huysmans 2-3, 86’ Huygens 3-3.
Witgoor: Van Staay, Ruts (80’ Lemmens), Roos, K. Llapashtica, Hoekx, Cauwenberghs (70’ Daemen), Van den Dungen, Jansen, Grepi (15’ Geukens), Blockx, Huygens.
GR Katelijne: Beeckmans, Williams, Sarr, Oliviera Lima, Van Dorst, Rabhi (85’ Heylen), Kerremans, Devia, De Smet (60’ Jeffrey Salut), Jessy Salut, Huysman.