Witgoor trekt kaart van de jeugd

14 APR 2016 | BY RWI

Witgoor speelt zijn laatste match in eerste provinciale thuis tegen Berg en Dal. In vergelijking met vorige week zal de ploeg op heel wat plaatsen gewijzigd worden.

“Alban Grepi, Ruud Van den Dungen, Kushtrim en Flamur LLapashtica komen niet in aanmerking voor een selectie. Voor Thomas Ruts en Mathias Cauwenberghs, die ook vertrekken, staat de deur nog op een kier. Met het oog op volgend seizoen trekken we vanaf zondag volop de kaart van de jeugd”, legt voorzitter Dirk Daemen de beslissing van het bestuur uit.

“Het is jammer dat we onze forse remonte van de voorbije weken niet met het behoud hebben kunnen afronden. Na de laatste wedstrijden kregen we van quasi elke tegenstrever de vraag hoe het kwam dat wij in de degradatiezone terecht zijn gekomen. Zelfs Mariekerke had vorige week complimenten voor onze ploeg. Ik ben ervan overtuigd dat het zo ver niet had hoeven te komen als we het hele seizoen met de ingesteldheid van de voorbije weken hadden gevoetbald.”

“De degradatie is jammer, maar niet dramatisch. Volgend seizoen zullen we in tweede provinciale over een stevig elftal beschikken. Om hoge ambities uit te schreeuwen, is het nog veel te vroeg, maar we willen er volgend jaar toch staan”, besluit de voorzitter.