Sfeer zit goed

6 AUG 2016 | BY RWI

Witgoor maakt zondag de verre verplaatsing naar Namen om Couvin-Mariembourg partij te geven. “In principe is deze tegenstrever, die in de tweede amateurklasse uitkomt, te hoog gegrepen voor ons, maar we gaan onze huid duur verkopen”, zegt Davy Wagemans, die met twee doelpunten een belangrijk aandeel had in de kwalificatie vorig weekend. “Het is altijd leuk als je twee keer kan scoren, maar de ploeg is veel belangrijker. Ik vind het heerlijk dat ik mijn ervaring met al die jonge gasten kan delen. De sfeer zit goed en dat stemt me hoopvol in de aanloop. Tegen Peer hebben we bovendien getoond dat er ook karakter in de ploeg zit.”

“Normaal eindigt het bekeravontuur zondag, maar we gaan er alles aan doen. We maken er trouwens een lange dag van. We vertrekken al om kwart na negen, eten onderweg iets en gaan achteraf nog een wandelingetje maken. Op die manier zal de focus ideaal zijn.”

Seppe Meynen is geschorst. Tom Jansen (gips pols), Jochen Wilms (rug), Jorne Van Genechten (enkel) en Wout Daemen (verrekking) zijn out.

Comments --

Loading...